cégünkről

Vállalkozásunk, a Natur Design Bútor Manufaktúra Kft. 1998-ban kezdte működését Hajdúböszörményben, főprofilunk a hálószobabútorok, konyhabútorok és egyedi bútorok gyártása. Telephelyünkön egy 1500 négyzetméteres, a termelési profilunknak megfelelő, modern üzemet működtetünk. A teljes gépparkunk új, korszerű berendezésekből áll. Vállalatunk jelenleg 40 főt foglalkoztat, nagy súlyt fektetve munkatársaink szakmai felkészültségére.

egyedi bútor manufaktúra

Feladataink gyors, pontos elvégzését korszerű PC-alapú informatikai rendszer és professzionális tervezőszoftverek segítik. Hazai és külföldi partnereink számára komplex szolgáltatást nyújtunk: a kért bútort a megrendelő útmutatásai alapján megtervezzük, legyártjuk, és házhoz szállítjuk.

Kizárólag minőségi és tartós alapanyagokból dolgozunk: termékeinkhez főként éger-, bükk-, gőzölt bükk-, tölgy-, kőris-, borovi fenyő-, cseresznye-, hárs-, juhar-, akác-, gőzölt akác- és diófát használunk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a gyártás során kitűnően használható, esztétikus bútorok szülessenek.

Egyedi megrendelőink és kereskedelmi partnereink igényeit igyekszünk a lehető legrövidebb határidővel kielégíteni.

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy több mint 10 éve folyamatosan szállítunk egyedi konyhabútorokat Angliába. 2007-ben az általunk tervezett és gyártott Florida hálószobabútor család a Magyar Termék Nagydíj pályázaton az elismert termék minősítő címet kapta.

lakberendezõknek

együttműködési lehetõség

jogi nyilatkozatok

impresszum
adatvédelem