gardrob

A hagyományos ruhásszekrények általában nem magasabbak 2 méternél, ezért a térkihasználás terén értékes centimétereket vesztünk el. Gyakran problémát okoz ruhaneműink, cipőink tárolása is. A nade erre is kínál megoldást, bútorválasztékunkban megtalálhatók az egyedi beépített gardróbszekrények és térelválasztó tolóajtók.

gardrób

A faltól falig beépítés a legoptimálisabb helykihasználást biztosítja. A gardróbok belső része általában bútorlapból készül, amit széles színválasztékban biztosítunk. A bútorlapok tartós ABS élvédelmet kapnak. Ez az eljárás a bútor élettartamát és minőségét jelentősen növeli. A tér nagyságától függ, hogy nyíló-, toló-, vagy csukló ajtóra van szükség.

A vasalatok acélból vagy alumíniumból készülnek, függesztett vagy alsó görgős kivitelben. Ezeket széles színválasztékban kínáljuk, így lehetőség van arra, hogy ügyfeleink részére egyedi gardróbszekrényt tervezzünk. Az ajtó frontja lehet fa, bútorlap, tükör, üveg, bambusz, nád, rattan, bőr vagy textil. Az osztások segítségével a fenti anyagok kombinációja is megvalósítható így csak képzeletünk szab határt lehetőségeinknek.

Kérjük, nézzen meg néhányat gardróbjaink közül!
A nagyított változat megtekintéséhez kattintson a bélyegképre!

Még több egyedi bútorért látogasson el központi galériánkba!

lakberendezõknek

együttműködési lehetõség

jogi nyilatkozatok

impresszum
adatvédelem