tudnivalók

Használati-kezelési útmutató

A bútorok elhelyezése
A bútorok anyagai hőre érzékenyek, ezért a fűtőtesttől, hősugárzótól kb. 1 m távolság betartása javasolt. Szállítás csak a szállítási egységek formájában történhet, mivel az összeszerelt bútorok mozgatása során az elemek károsodhatnak.

A bútorok használata
Kérjük, a bútorokat csak a rendeltetésüknek megfelelően használják! A bútorok bevonata állandó dörzsölés, súrlódás, éles, hegyes tárggyal történő ráhatás következtében megkophat, megsérülhet. A bevonat nem vízálló, ezért a vizes, nedves tárgyak a bútoron maradandó károsodást okozhatnak.

Tisztítás
A bútorok portalanítását száraz, puha ruhával végezzük. A kereskedelemben kapható bútortisztító szereket garanciális idő alatt ne használjuk, mivel a felületkezelés esetleges javítását a vegyszerekben található anyagok lehetetlenné teszik. Bútorápolóval tisztított termékek felületkezelésére a garancia nem terjed ki! Amennyiben a felületen szemcsés szennyeződés található, a kicsomagolt bútort kérjük leporellópapírral vagy printerpapírral áttörölni.

egyedi bútor tisztítása

A viaszolt felületek nem vízállók, kizárólag száraz, puha törlőruhát használjon. Ezek a felületek természetes alkotórészeik miatt nem kopásállóak, időnként felújítást igényelnek, amely házilag könnyen elvégezhető (igény szerint az ehhez szükséges anyagokat vállalkozásunk rendelkezésre bocsátja).

Bútoraink beltéri lakóegységek lakberendezési tárgyai, szélsőséges klimatikus környezetben károsodnak, ezekre a károsodásokra a jótállás nem vonatkozik. A használati-kezelési útmutatótól eltérő használat a jótállás megszűnését vonja maga után!

lakberendezõknek

együttműködési lehetõség

jogi nyilatkozatok

impresszum
adatvédelem