konyha

Konyhabútor-garnitúráinkat egyedi tervek szerint, illetve kis szériában készítjük. Igényes kialakítású, időtálló konyháinknál érdemes odafigyelni a részletekre. A tervezéskor az Ön választása szerinti stílusjegyek alapján építjük fel az új bútorokat. A kivitelezés során használt alapanyagok változatosak: fa, bútorlap, MDF és ezek kombinációja.

egyedi konyha

A lakberendezők egyöntetű véleménye alapján a konyhában a legidőállóbb szín a magas fényű fehér, a pillanatnyilag legnépszerűbb pedig a sötét színű egzotikus fa, vagy annak valamilyen szintetikus változata. A nade konyhabútoraiban minden megtalálható, ami egy lenyűgöző konyhában kell: tökéletes belső és esztétikus külső.

Minden egyedi konyhabútorunkhoz már alapáron is csúcskategóriás Blum-csillapítós fiókvasalatot és csillapítós kivetőpántokat használunk. A bútortestet (korpusz) a legmagasabb minőséget képviselő bútorlapokból készítjük ABS élzárással. Kiváló minőségű ajtófrontjainkat saját üzemünkben gyártjuk tömörfából, illetve MDF vákuumfóliás alapanyagból. A kiegészítők tárháza szinte végtelen. Érdemes konyhánkban minden sarkot kihasználni, ebben segítenek a kifordítható polcok és kosárrendszerek.

Alapanyagaink: éger, bükk, tölgy, kőris, szibériai borovi fenyő, cseresznye, dió.

Közel egy évtizede gyártunk teljes tömörfa-korpusszal kisszériás konyhabútorokat Angliába és más nyugat-európai országokba.

Kérjük, nézzen meg néhányat konyhabútoraink közül!
A nagyított változat megtekintéséhez kattintson a bélyegképre!

Még több egyedi bútorért látogasson el központi galériánkba!

lakberendezõknek

együttműködési lehetõség

jogi nyilatkozatok

impresszum
adatvédelem